Inden opstart


I forbindelse med din opstart i svømmeskolen, er der nogle praktiske informationer, som er vigtige du ved inden opstart:


Læs om ordensreglementet.


Udstyr:

Først og fremmest husk svømmebriller, badehætte eller hårelastik til langt hår. Både børn, unge og voksne får mest ud af undervisningen med det rette udstyr.

Er der brug for lidt indkøb inden sæsonstart, kan du via vores shop nu købe AIF Svømning tøj og udstyr: https://aifswim.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=70

Vi har også en rabataftale med Svømmespecialisten i Rødovre http://www.svoemmespecialisten.dk/ – vi får 20% i rabat, når I opgiver rabatkoden AIFSWIM  


Tips til at undgå et frysende barn:

Det kan være rigtigt koldt at gå fra badet og ned i svømmehallen, når man er våd. Men dette kan helt undgås ved at huske disse tips fra os til jer ->

Gør følgende:

1. Gå i bad, det skal altid være uden badetøj!

2. Tør dig (tag evt. et ekstra håndklæde med)

3. Tag tørt badetøj på (undlad at gøre det vådt i badet).

Så bliver du ikke afkølet på vejen ned i svømmehallen. Tag evt. en t-shirt på uden på dit badetøj, så kan du helt sikkert godt holde varmen.

Bassinets temperatur holdes på mellem 26 og 27 grader. Dette for at holde et niveau hvor det er passende for både konkurrencesvømmere, undervisningshold, institutioner, og andre, der bruger hallen. For nogle af de helt små svømmere kan det dog være vanskeligt at holde varmen hele undervisningstiden, selvom de bevæger sig meget. Her kan det anbefales at skaffe en lille våddragt. Der findes brugte børnevåddragter på dba.dk eller andre sites til en fornuftig pris.


Specielle hensyn:

Er der specielle hensyn, herunder diagnose eller andet, som er væsentligt for trænerne at vide, bedes I informere trænerne hurtigst muligt med en meget kort besked. Er der brug for en længere samtale om den enkelte svømmer, beder vi jer aftale på forhånd. Dette af hensyn til afviklingen af dagens hold. - Hvis du har problemer med at finde den præcise træner, kan du skrive til aif@aifswim.dk.


Ingen forældre i hallen:

AIF svømmeklub har besluttet i samarbejde med vores instruktører, at det ikke er tilladt for forældre at opholde sig i hallen eller mellemgangen. Det har givet både trænere og svømmere mere ro til undervisningen. Det betyder at det kun er svømmere og trænere der må opholde sig i svømmehallen, men forældre må opholde sig i glasburet: indgangen til dette findes udefra, ved siden af indgangen til omklædningen. 

OBS: Vi ser desværre rigtig mange forældre som går igennem den blå dør mellem svømmehallen og glasburet, dette er ikke tilladt. Det skaber gennemtræk til børnene og de kan blive syge. 


Modsatte køn i omklædningerne:

Er barnet 6 år eller derunder, må 1 voksen følge barnet. AIF svømmeklub består af frivillige i samarbejde med vores trænere/instruktører, så tøv endelig ikke med at række ud hvis du har noget du vil dele med os. Vi arbejder hver dag på at gøre klubben bedre og større i samarbejder med alle jer. 

De bedste svømme hilsner - vi ses i syd

Bestyrelsen og trænere i AIF svømmeklub

PS. Vi kan altid kontaktes på mail: aif@aifswim.dk eller via facebook. 


 

 
Vi takker vore sponsorer

AIF Svømning

email: aif@aifswim.dk, .2620 .Albertslund