I forbindelse med din opstart i svømmeskolen er der nogle praktiske informationer, som vi gerne vil give dig:

 

* Først og fremmest husk svømmebriller og badehætte. Alle svømmere – børn, unge, voksne - får mest ud af undervisningen/træningen, hvis man har svømmebriller på – og badehætte hvis man har langt hår. Derfor anbefales alle at have dette med, når man starter.
 

Er der brug for lidt indkøb inden sæsonstart, kan du via vores shop nu købe AIF Svømning tøj og udstyr: https://aifswim.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=70

 

Vi har en rabataftale med Svømmespecialisten i Rødovre http://www.svoemmespecialisten.dk/ – vi får 20% i rabat, når I opgiver rabatkoden AIFSWIM  

 

* Det kan være rigtigt koldt at gå fra badet og ned i svømmehallen, når man er våd. Men dette kan helt undgås ved at huske disse tips fra os til jer ->
Gør følgende:

1. Gå i bad (uden badetøj!)

2. Tør dig (tag evt. et ekstra håndklæde med)

3. Tag tørt badetøj på (undlad at gøre det vådt i badet).

Så bliver du ikke afkølet på vejen ned i svømmehallen. Tag evt. en t-shirt på uden på dit badetøj, så kan du helt sikkert godt holde varmen J

 

* Bassinets temperatur holdes på mellem 26 og 27 grader. Dette for at holde et niveau hvor det er passende for både konkurrencesvømmere, undervisningshold, institutioner, og andre, der bruger hallen. For nogle af de helt små svømmere kan det dog være vanskeligt at holde varmen hele undervisningstiden, selvom de bevæger sig meget. Her kan det anbefales at skaffe en lille våddragt. Der findes brugte børnevåddragter på dba.dk eller andre sites til en fornuftig pris.

 

* Er der specielle hensyn, herunder diagnose eller andet, som er væsentligt for trænerne at vide, bedes I informere trænerne hurtigst muligt med en meget kort besked. Er der brug for en længere samtale om den enkelte svømmer, beder vi jer aftale på forhånd. Dette af hensyn til afviklingen af dagens hold.


* Både børn, unge og voksne kan have brug for at beskytte deres øre i vandet. Apoteket har forskellige udgaver af ørepropperhttps://www.webapoteket.dk/rejseapoteket/oerepropper-til-svoemning . Matas har også nogle fine silikone-ørepropper https://www.matas.dk/bioears-siliconoereprop . Og i den dyre ende findes SwimEars http://swimears.com/ Med andre ord, check internettet og find det par ørepropper, der passer jeres behov bedst J  

   

VI HAR BESLUTTET AT VIDEREFØRE PRINCIPPET OM INGEN FORÆLDRE I HALLEN ELLER MELLEMGANGEN - DET HAR GIVET BÅDE SVØMMERE OG TRÆNERE BEDRE RO TIL UNDERVISNINGEN! DET BETYDER AT:

KUN SVØMMERE OG TRÆNERE MÅ OPHOLDE SIG I SVØMMEHALLEN OG MELLEMGANGEN

ER BARNET 6 ÅR ELLER DERUNDER, MÅ 1 VOKSEN FØLGE BARNET. 
 
Sig ”hej – god træning” i indgangsdøren TIL SVØMMEHALLEN og lad barnet selv gå ad mellemgangen til svømmehallen. De første par uger har vi ekstra trænere på til at vejlede børnene.

Kære forældre, du er velkommen til at gå op ved vores klublokale, hvorfra undervisningen kan følges oppefra.

Der er pt. ikke længere særlige corona restriktioner for idrætten, men vi opfordrer jer naturligvis stadig til at huske afstand, spritte etc.

AIF Svømning drives af frivillige forældre. Vi er altid glade for at få en hjælpende hånd, så hold jer ikke tilbage.

Sammen med trænerstaben arbejder vi hver dag på at give jer og jeres børn nogle gode oplevelser og træning i svømmehallen. Vi modtager meget gerne tilbagemeldinger – både ris og ros fra jer. Vi håber I er glade for svømningen og vi glæder os til at give jer endnu flere udfordringer i vandet.

 

De bedste svømmehilsner – vi ses i Syd

 

Bestyrelsen og trænere i AIF svømning

PS. Vi kan altid kontaktes på aif@aifswim.dk eller via https://www.facebook.com/AifSwim/ Giv os gerne et like så kan du følge med i de informationer, som vi deler ad den kanal.