K2 er AIF svømmeklubs øverste konkurrencehold og er her man finder klubbens bedste svømmere! - Det er her svømningen bliver en stor prioritet. 

På K2 arbejder vi med at videreudvikle svømmerens færdigheder fra tidligere erfaringer. Der forventes også på dette hold, at svømningen bliver prioriteret højere end tidligere. Det forventes således at svømmeren deltager til træning, stævner og træningslejre. 

Det er vigtigt, at den enkelte svømmer viser engagement til træning og vil dét for dem selv. Svømning er i en stor grad en individuel sport, men til træning - er det en holdsport. Når det er svært, skal vi kunne motivere hinanden. 

K2 træner 3 gange om ugen, og deltager i 10 - 12 stævner om året. Udover det kan der forventes fællesarrangementer, træningslejre og andre sociale begivenheder. 

Udover det svømmefaglige, skal der også viderebygges på andre færdigheder; flere træningspas vil også inkludere landøvelser til at styrke bevægelserne i vand.

Træningstider:

MandagTorsdagLørdag
18:00 - 19:4517:45 - 19:30
                       09:00 - 10:45


Trænere på K2:

° Alexander Rendlev

Alexander Rendel har oprindelse i Vallensbæk svømmeklub, og har svømmet i det gamle "VAT Copenhagen". Så med Alexanders 10 års erfaring i svømmeverdenen og 2,5 år som konkurrencetræner, er vi meget begejstret for ham i AIF Svømmeklub!


Skulle du have spørgsmål til vores K2 - hold, kan du altid kontakte os på aif@aifswim.dk eller sende en SMS på +45 50530905


Vi takker vore sponsorer

AIF Svømning

email: aif@aifswim.dk, .2620 .Albertslund