K2 er AIF svømmeklubs øverste konkurrencehold og er her man finder klubbens bedste svømmere! - Det er her svømningen bliver en stor prioritet. 

På K2 arbejder vi med at videreudvikle svømmerens færdigheder fra tidligere erfaringer. Der forventes også på dette hold, at svømningen bliver prioriteret højere end tidligere. Det forventes således at svømmeren deltager til træninger, stævner og træningslejre. 

Det er vigtigt at den enkelte svømmer viser et engagement til træningerne og vil det for dem selv. Svømning er i en stor grad en individuel sport, men til træningerne er det en hold sport. På de dårlige dage, skal vi kunne motivere hinanden. 

K2 træner 3 gange om ugen, og deltager til mellem 10 - 12 stævner om året. Udover det kan der forventes fællesarrangementer, træningslejre og andre sociale events. 

Udover det svømmefaglige, skal der også viderebygges på andre færdigheder; mange af træningerne vil også inkludere land øvelser til at styrke bevægelserne i vand. 

Træningstider:

MandagTorsdagLørdag
18:00 - 19:4517:45 - 19:30
                       09:00 - 10:45


Trænere på K2:

° Alexander Rendlev

Alexander Rendel har oprindelse i Vallensbæk svømmeklub, og har svømmet i det gamle "VAT Copenhagen". Så med Alexanders 10 års erfaring i svømmeverdenen og 2,5 år som konkurrencetræner, er vi meget begejstret for ham i AIF Svømmeklub!


Skulle du have spørgsmål til vores K2 - hold, kan du altid kontakte os på aif@aifswim.dk eller sende en SMS på +45 50530905