K3


K3 er AIF svømmeklubbens andet konkurrencehold. Her kommer man enten direkte fra svømmeskolen eller fra vores første konkurrencehold; talentholdet. 

 På vores K3 arbejder vi på at videreudvikle svømmerens erfaringer fra svømmeskolen, nemlig de fire stilarter og bevægelse i vandet. Svømmeren vil på nuværende tidspunkt skulle finde ud af om svømmesporten er noget for dem, og dermed sætte mere tid og fokus af til sporten. 

Udover fokus på træningen i vand, vil der også være meget fokus på det sociale. Svømmesporten vil give venner for livet, og man vil få et helt exceptionelt bånd. Så der vil også blive sat tid af til hygge, sociale arrangementer og træningsweekender.

Træningstider:

TorsdagLørdag
17:30 - 18:30
                                                              08:00 - 10:45


Trænere på K3:

Laura Thomadsen

Laura Thomadsen er hoved træneren på K3, og har mange års erfaring i svømmeverdenen. Hun har sin oprindelse i taastrup svømmeklub og det gamle "VAT Copenhagen". Med Lauras mange års erfaring indenfor svømmeverdenen, er vi i AIF svømmeklub meget glade for at hun overtager svømmerne fra klubbens første konkurrencehold; talentholdet. 


Hjælpetrænere:

Marie Strandquist

Sofie Riis

Vi takker vore sponsorer

AIF Svømning

email: aif@aifswim.dk, .2620 .Albertslund