K4/ Talentholdet er det første hold i AIF svømmeklubs konkurrenceafdeling. Her kommer svømmere fra svømmeskolen og skal prøve kræfter med konkurrencer for første gang.  

Ønsker man at prøve kræfter med konkurrencesvømning for første gang, er talentholdet/K4 holdet for dig/jer. På dette hold kommer svømmere direkte fra vores eller andre svømmeskoler og blive introduceret til hvordan det er at svømmere længere metre og andre oplevelser end du finder i en svømmeskole. Det kan være hovedspring, vendinger og meget mere!

Det er meget forskelligt hvor længe man er på talentholdet, og derefter rykker videre til K3. Nogle finder hurtigt ud af, at konkurrencesvømning er noget for dem og rykker videre inden for et par uger. Andre vil gerne lige have et par måneder til at se det an, og det er der plads til. 

Aldersgruppen for vores talenthold ligger mellem 7-11 med mulighed for særtilfælde så kontakt os endelig altid hvis du mener det er noget for dig!

Talentholdet træner en dag om ugen. Træningen ligger i forlængelse med vores andre konkurrencehold, så man kan altid komme og se hvordan holdet over en træner. Udover svømmetræningen, kan man se frem til sociale arrangementer og gode venskaber. 

Talentholdet træner hver lørdag fra 11:00-12:00

Lyder det som noget for dig, så skriv til os direkte på aif@aifswim.dk eller send en SMS til +45 50530905. Man kan altid komme til en enkelt træning og prøve det, uforpligtende. 

Vi takker vore sponsorer

AIF Svømning

email: aif@aifswim.dk, .2620 .Albertslund