Klubmodul henter siden
Konkurrencehold
Talentholdet | T1
Info

I AIF Svømning er der 3 konkurrencehold: 

  • Talent er vores første konkurrencehold i vores konkurrenceafdeling. Her kan der prøves kræfter med konkurrencesvømning. Der bliver trænet to om ugen og der vil være mulighed for at komme med til stævner, træningsweekender og sociale arrangementer men først når man er klar til det. 
  • K3 er for vores yngste konkurrencesvømmere. Holdet træner 3 gange om ugen og tager ud til stævner. Der er også træningsweekender og sociale arrangementer som det forventes at svømmeren deltager i. 
  • K2 er vores konkurrencehold for vores ældste konkurrencesvømmere. Holdet træner 4 gange om ugen og tager ud til stævner. Der er også træningsweekender og sociale arrangementer som det forventes at svømmeren deltager i. 

Det er kun muligt at blive tilmeldt efter aftale med en af vores konkurrencetrænere. Hvis man er interesseret i at komme til prøvetræning på vores konkurrencehold, så skriv en mail til aif@aifswim.dk med info om navn, alder og erfaring med at svømme. 

 

Læs mere

For at kunne tilmelde sig dette hold, skal man have været i kontakt med AIFs konkurrencetrænere. De kan kontaktes på aif@aifswim.dk hvis man vil høre mere om holdet. 

Dette er vores første konkurrencehold i vores konkurrenceafdeling. Her kan man prøve kræfter med konkurrencesvømning hvor man træner to gange om ugen: torsdag og lørdag. Der vil være stævner og træningsweekender man forventes at deltage i, men selvfølgelig først når man er klar til det. 

Skulle du have yderligere spørgsmål til holdet, skriv endelig til vores trænere. 

Startdato
05.09.2024
Slutdato
29.04.2025
Tid/Sted
Torsdag 17:30-18:30 Svømmehallen Syd, Store bassin Lørdag 09:00-10:00 Svømmehallen Syd Weekend, Store bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 925,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1850,00 kr.
Næste rate forfalder
31.12.2024 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Vi takker vore sponsorer

AIF Svømning

email: aif@aifswim.dk, .2620 .Albertslund