Klubmodul henter siden
Plask og Leg - mor/far og barn
Plask og leg - Far/Mor/Børn | F103
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Plask og Leg - Far/mor og barn er et hold til børn i alderen 3-5 år. Holdet er forbeholdt børn der aldrig har gået til svømning før og formået ved holdet er meget det samme som på plask og Leg holdende, dog er mor eller far med i vandet som en støtte. De kan hjælpe barnet i forskellige øvelser i samarbejde med underviseren. 

Formålet ved hjælp til selvhjælp oparbejdes, ved at skabe fortrolighed med vandet og dermed lærer barnet, hvordan kroppen fungere i vandet (modstand, opdrift osv.)

Plask og Leh holdet er meget præget af vandtilvænning og dermed skaber rammerne for tryghed og glæde ved leg og færden i vand.
 
AIF''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''s tilgang til undervisningen på Plask og Leg holdet er undervisning gennem leg. Dette vil sige, at undervisningen er en lang række forskellige aktiviteter, lege og øvelser som bygger på de fire grunlæggende færdigheder. Dette skaber et grundelement for senere at kunne lære de fire stilarter på den bedst mulige måde og dermed giver dit barn gode og sjove oplevelse i vandet.   
 
Undevisningen foregår i midten af bassinet. 

Læs mere
Startdato
07.09.2022
Slutdato
30.04.2023
Tid/Sted
Onsdag 17:00-17:30 Svømmehallen Syd, Midten
Pris
1100,00 kr.