Svømning
Forside        Event        Holdtilmelding        Halplan        Shop       Instruktører       Bestyrelsen        Kalender        Lukkedage      Betingelser       Markedsplads
  Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
         Glemt login info?  
Sikkerhed og Træner på Kanten
 
AIF svømning sikrer bedre svømmeundervisning.
 
Svømmeundervisning hos AIF svømning handler om tillid og vi tager sikkerheden meget alvorlig. Derfor skal alle AIFs trænere bestå en årlig bassinprøve, som Dansk Svømmeunion varetager for landets svømmeklubber. Du kan læse mere her
 
Forældre er velkomne i svømmehallen på den første svømmedag i måneden. Alle andre svømmedage skal forældre og andre, der ikke er direkte involveret i svømmeundervisningen, ikke være i svømmehallen under undervisningen. Man kan være i den lange gang eller i omklædningen. Fra den lange gang kan man følge undervisningen gennem vinduerne. 
 
Der er altid en teamleder på kanten som har den daglig ledelse af svømmeundervisningen. Vi er altid glade for at få tilbagemeldinger. Kontakt gerne den daglige teamleder eller bestyrelsen.
 
Har du beskeder til dit barns træner, bedes dette foregå umiddelbart før eller efter træningen af hensyn til alles træning.  
 
Med venlig hilsen 
 
Bestyrelsen, AIF svømning 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk